Ο κ. Σταύρος Σταυρής Stavros Stavris (Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου VINCI) απηύθυνε χαιρετισμό κατά τα εγκαίνια του café «ΓΕΦΥΡΕΣ» του Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ) που ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του στην Πάτρα, σε ένα καλαίσθητο χώρο στην οδό Πατρέως 86, απασχολώντας συμπολίτες μας με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο κ. Σταυρής εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Π. Παπανικόλα, τον οποίο κράτησε στην Αθήνα μία πολύ σοβαρή χρηματοδοτική διαπραγμάτευση για το έργο της Ολυμπίας Οδού.

Αναφέρθηκε στη μακρά εξαιρετική συνεργασία που έχουν με τον ΣΟΨΥ οι εταιρείες του ομίλου VINCI οι οποίες δραστηριοποιούνται στη Δυτική Ελλάδα (ΓΕΦΥΡΑ & ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ), πράγμα που αποτέλεσε κριτήριο για να γίνει το café «ΓΕΦΥΡΕΣ» η σημαντικότερη μέχρι σήμερα επένδυση του Συνδέσμου στη χώρα μας, σε ένα τομέα κοινωνικής κρισιμότητας κατά την περίοδο της πολυεπίπεδης ύφεσης, όπως είναι αυτός της ψυχικής υγείας.

Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους υπεύθυνους του προγράμματος, καθώς και στην ανάδοχό του εκ μέρους του Συνδέσμου -κ. Σοφία Στάμου Sofia Stamou– μην παραλείποντας να ευχηθεί και ευόδωση των έργων της VINCI στην Ελλάδα, μιας και είναι αυτή η βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της δραστηριοποίησης στο πεδίο της αειφορικής κοινωνικής αλληλεγγύης.

Φωτογραφίες (Καφέ Γέφυρες – ΚοινΣΕπ Ένταξης)